W (Double You Music NL)

Sinds enige tijd heeft Wescur een eigen label Double You Music NL (W) binnen dit label is elk type muziek mogelijk. Zo willen wij werken met zangers, zangeressen, dj’s en bands die net zoals wij liefde voor het vak hebben.

Binnen ons managementteam beschikken wij over ruime ervaring om de artiest(en) optimaal te ondersteunen. Doordat we beschikken over een groot netwerk en men weet dat er met ons kan worden samengewerkt, kunnen we tegen scherpe prijzen werken en bieden wij een compleet pakket aan.

Ook is het mogelijk dat we de artiest(en) met individuele zaken helpen. Sinds oktober 2016 werken wij met veel plezier samen met de bekende Utrechtse Zanger Michael Oomen en hebben wij de Single ik droom met de daarbij behorende clip uitgebracht. We gaan in het jaar 2017 nog een aantal singles met Michael opnemen en daarna een album.

Wij hebben sinds kort ook een nieuwe samenwerking met een aantal artiesten: Rik Hoogland, Arjan van Zanten en de winnaar van The New Talent: Johan van Waas. Ook werken wij samen met het jonge DJ-talent DJ Romano van Zijl!